Toerisme Europa | Camping Au Port Punay

Blog

Toerisme Europa | Camping Au Port Punay

Camping Au Port Punay is een vier sterren camping. Heel vriendelijk personeel en er worden aan de receptie meerdere talen gesproken, waaronder Nederlands. Ze nemen ruim te tijd bij het inchecken om alles uit te leggen. We hadden hier de laatste vrije plaats op de camping, dus reserveer van te voren als je er voor langere tijd wilt verblijven want het is een geliefde camping. 

Op de camping is een winkel met vers brood, een snackbar waar je maaltijden kunt bestellen en meenemen, voor de mosselen moet je alleen een eigen pannetje meenemen. Er is een klein zwembad, een speeltuin en animatie voor de kinderen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd en kun je er fietsen huren.

Het sanitair is erg goed en je kan er zelfs met warm water afwassen. De douche ruimte erg mooi en schoon en de toiletten erg ruim. Vanaf de camping kun je naar het strand lopen en heb je uitzicht op Ile d'Aix. De camping beschikt over gratis WiFi en tegen betaling High Speed WiFi. De tent staat op een gras/zandgrond.

Wat ook erg fijn is dat je excursies kunt boeken via de camping waaronder een dagtocht per boot van Rochefort naar Ile d'Aix en Fort Boyard.

Website