Reisorganisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat.

 

Merapi Tour en Travel is de specialist voor uw reizen naar Indonesië. 

 

Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel.

 

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië

 

Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken.

 

Mooivakanties.nl organiseert luxe rondreizen op maat naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

 

FOX Reizen is gespecialiseerd in het verzorgen van reizen naar verre bestemmingen.

 

Op TUI.nl boek je voordelig je vakantie naar populaire verre vakantiebestemmingen. 

 

Kras biedt voordelige autovakanties, zonvakanties, stedentrips, rondreizen, busreizen en cruises.

 

Stel de reis samen waar jij van droomt.

 

135 rondreizen wereldwijd, waar ga jij naartoe? 

 

Vakanties voor levensgenieters

 

Luxe rondreizen op maat.

Mooivakanties.nl organiseert luxe rondreizen op maat naar Afrika, Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. De reisprogramma’s komen in nauw overleg met de klant tot stand. Door de jarenlange expertise en kennis van de aangeboden bestemmingen kan Mooivakanties.nl zeer deskundig advies geven. Er wordt een route geheel naar wens samengesteld en ook de accommodaties worden afgestemd op de voorkeuren van de klant. Uitgangspunten zijn: een rustig opgebouwd programma, mooie en bijzondere hotels, lodges en resorts en tijd om zorgeloos te genieten omdat alles perfect geregeld is. Mooivakanties.nl besteedt veel aandacht aan de keuze van de hotels. Voor de klanten van Mooivakanties.nl geen massale hotels aan overvolle stranden of onpersoonlijke zakenhotels, maar kleinschalige en bijzondere lodges, riads, boutique hotels of eco-resorts die passen in de couleur locale van de reisbestemming. Een gerenoveerd klooster in Cuzco, een luxe riad in Marrakech, een tented camp in het Kruger Wildpark, een romantische poolvilla in Bali of een designhotel in Buenos Aires. Per definitie zijn het 4- of 5 sterren hotels, waar het de reiziger aan comfort en luxe niet zal ontbreken.  

Meer informatie 

Travelactive

 

Travelactive.nl bestaat al meer dan 20 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Het aanbod varieert van vrijwilligerswerk doen in Afrika, Au Pair worden in Engeland tot backpacken in Australie. Maar ook het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden. Travelactive.nl staat garant voor een kwalitatief product, afgestemd op de specifieke wensen van de reiziger.

Het aanbod van Travelactive.nl is voor jong en oud. Een generiek kenmerk van de doelgroep is dat het draait om avonturiers. Reizigers die via Travelactive.nl boeken gaan namelijk een avontuur beleven in een voor hen vreemde cultuur. 

Meer informatie

Reizen op maat aan naar Azië

 

Van Verre biedt individuele reizen op maat aan naar Azië: Thailand, Vietnam, Cambodja, Indonesië, Maleisië, Myanmar (Birma), Laos, China en Tibet. Klanten reizen in een eigen auto of busje met chauffeur en optioneel een gids, dus niet met mensen die niet tot het gezelschap behoren. De reis kan worden aangepast aan het reisgezelschap en hun wensen, dus alles is mogelijk. 

Van Verre vindt persoonlijk advies heel belangrijk. Persoonlijk contact met een ieder die bij Van Verre een offerte aanvraagt is erg belangrijk, zodat de reis heel gericht samengesteld kan worden. De medewerkers van Van Verre kunnen de klanten dankzij eigen reiservaring uitstekend adviseren en kennen de hotels die aangeboden worden. Het hotelaanbod bij Van Verre is enorm en de hotels worden geselecteerd op niveau en sfeer. Het assortiment varieert van uitstekende middenklasse hotels, luxe boutique -en design resorts tot lodges in de vrije natuur. 

Van Verre is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. De top 5 belangrijkste bestemmingen: Indonesië, Maleisië, China, Vietnam en Thailand.

Meer informatie

Tenzing Travel, de specialist voor verre bestemmingen

 

Tenzing Travel - Caribbean

Tenzing Travel is de specialist in verre reizen. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Tenzing Travel. Van weekendtrips tot wereldreizen, altijd alles tot in de puntjes verzorgd. Of het nu gaat om een fly-drive in de Verenigde Staten, camperhuur in Nieuw-Zeeland, een rondreis in India, een strandvakantie op een heerlijk bountystrand in de Seychellen, of een hotel in Bangkok, Tenzing Travel regelt het. Tenzing Travel wordt door de Nederlandse reisbranche al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator en beste organisatie voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Laat vrijblijvend uw droomreis samenstellen

Merapi Tour en Travel, de specialist voor reizen naar Indonesie

 

Merapi Tout & Travel

Merapi Tour en Travel is de specialist voor uw reizen naar Indonesië. Het aanbod van Merapi bestaat uit individuele– en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen. Of het nu gaat om een reis naar Java en Bali of de minder bekende eilanden zoals Kalimantan en de Molukken. Bij Merapi zijn de klanten aan het goede adres. Het bedrijf is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Wilt u een reisvoorstel op maat dan kunt u een vrijblijvende offerte laten maken.

Zoek en boek

Individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat

 

Dagboekreizen.nl is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie organisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.

Het concept is gebaseerd op eigen dagboeken van de vele rondreizen die de medewerkers van Dagboekreizen door Midden- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië maakten en nog steeds jaarlijks maken. Ze nemen de lezer mee in het verhaal als idee voor zijn eigen reisverhaal. Daarna heeft u twee mogelijkheden:

  • Zelf een Rondreis Samen Stellen. Hiervoor is er een handzame manier bedacht. U zoekt de plekken bij elkaar naar gelang het aantal dagen dat u wil reizen in het land van zijn keuze. Vervolgens gaat Dagboekreizen voor u aan de slag om een offerte samen te stellen.
  • U kan de Individuele Dagboek Reis boeken die wordt aangeboden. Deze reis is gebaseerd op de onderzoeksreis die de medewerkers hebben gemaakt maar dan iets uitgebreider en met de in onze ogen meest ideale „flow" en keuze van accommodaties.

Dagboek Reizen is een initiatief van de oud eigenaren van de Avontuur Groep (Shoestring, Koning Aap) en een merknaam van Reislust BV. Reislust is lid van de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds.

Meer informatie

­