Toerisme Europa | We zijn er Bijna! 2023

Blog

Toerisme Europa | We zijn er Bijna! 2023

Op dinsdag 15 augustus is het dan eindelijk weer zover! Dan gaat om 21:20 uur op NPO 1 het populaire televisie programma  'We zijn er Bijna' van Omroep Max weer van start. Omroep MAX-presentatrice Martine van Os pakt voor de 12e keer haar koffers voor een nieuwe groepskampeerreis. Dit jaar gaat de reis over de Franse en Italiaanse eilanden Corsica en Sardinië in de Middellandse Zee. 

De reis van 32 dagen begint met een overtocht per ferry naar Bastia, de grootste havenstad van Corsica. Via de ruige noord- en westkust van het Franse eiland reist de groep in 13 dagen naar Bonifacio in het zuiden, waar de overtocht naar Sardinië wordt gemaakt. Op dit Italiaanse eiland trekt de groep in 20 dagen langs campings met stille stranden en diepblauwe zee. 

De eerste campingstop ligt in de buurt van het Italiaanse Livorno. Livorno is een havenstad aan de westkust van Toscane. Hier ontmoeten de deelnemers elkaar voor het eerst. Het reisgezelschap bestaat dit jaar uit 18 echtparen, 2 buurvrouwen en Koos. Koos gaat mee als assistent reisleider. Nieuw dit jaar is dat er ook twee honden met hun baasjes de reis meebeleven namelijk een labrador en een bordercollie.

Kijken dus! We zijn er Bijna! is te zien vanaf dinsdag 15 augustus om 21.20 uur bij MAX op NPO 1.

Oude afleveringen terugkijken